Υποστηρικτές & Χορηγοί Δ.Λ.Τ Σκιάθου

O Σχεδιασμός της ιστοσελίδας του Λ.Τ.Σ

Ευχαριστούμε την Skiathos Web Solutions που σχεδίασε δωρεάν την επίσημη ιστοσελίδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου .

Η Skiathos Web Solutions  είναι μια εταιρία σχεδιασμού και φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα την Σκιάθο. Σχεδιάζει όμορφα λειτουργικά sites απο το 2007 με μια μοναδική υποστήριξη στους πελάτες της όλο το χρόνο ,και όλο  24ωρο .

Η Επίσημη ιστοσελίδα του  Λ.Τ.Σ ειναι μια σύγχρονη δυναμική ιστοσελίδα και σκοπό εχει την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των  επισκεπτών της Σκιάθου .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λιμενάρχη Σκιάθου Κο Κατσάμπα Νικόλαο που παρείχε όλες τις πληροφορίες και το υλικό για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας.

Το Λογότυπο του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου

Το λογότυπο επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό ,χωρίς οικονομικό κίνητρο,με μόνο έπαθλο την φιλοξενία και την επιβράβευση του δημιουργού του επιλεγμένου. Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε και ολοκληρώθηκε από το προηγούμενο ΔΣ με πρόεδρο τον κ.Πασχάλη Πασχάλη.

Επιλέχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου ομόφωνα η πρόταση της κ. Μαρίας Παπαγιάννη , γραφίστριας από την Αθήνα, η οποία τιμήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 στα πλαίσια της φωτογραφικής έκθεσης – διάλεξης του Λιμενικού Ταμείου που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο και την παράταξή της Ανεξάρτητη Κίνησης Πολιτών .

 

Έγινε στο Μπούρτζι και αφορούσε στα ευρήματα του προγράμματος της Εφορίας Εναλίων Αρχαιοτήτων για την Σκιάθο (2012-2017)